Zo 28 juli: Apple Store en Fort Lauderdale by the Sea ⌚️💻🏝️🍹
29 juli 2024 - Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten
Vandaag is ons plan om in de ochtend naar Miami South Beach te gaan en daarna naar een winkelcentrum met een Apple Store.
Helaas heeft Thijmen hevige buikpijn en lukt het naar de wc gaan niet. Hij ziet het echt niet zitten om op stap te gaan en wil op de kamer blijven.
Hij hoeft ook niet persé te winkelen, maar Miami lijkt hem wèl leuk. Daarom besluiten we, in goed overleg met hem, om met z’n 3en op stap te gaan om te winkelen en dat hij in het hotel blijft.
Morgen willen we dan, op weg naar onze volgende bestemming, eerst nog naar Miami gaan. We kunnen toch pas om 16:00 uur inchecken in het huis dat we gehuurd hebben, dus zo hebben we een mooie invulling van de dag. Ons eindpunt is Seminole, aan de noordwestkust van Florida. Dat is dan alweer onze laatste bestemming van deze reis; het gaat echt te vlug :(
Wim, Esmée en ik gaan met z’n drieën op stap naar de Best Buy en Thijmen blijft, zoals gezegd, op de kamer. De Best Buy is een electronicazaak waar ze onder andere Apple producten verkopen en daar willen ze nog wel eens goede aanbiedingen hebben. Daarom willen we daar eerst kijken voordat we naar de Apple Store gaan.
Omdat ze op dit moment geen speciale acties hebben en dezelfde prijzen als Apple zelf, gaan we toch maar naar de Apple Store.
Op weg naar de auto zien we nog dat er een immens grote tv in een vrachtauto wordt geladen. Het is een tv van 98 inch, wat neerkomt op maar liefst 248,92 cm!!
We gaan naar de Apple Store in de Dadeland Mall in Miami. Voordat we hier heen gaan kunnen we het niet laten om ook nog wat andere winkels binnen te gaan. De aankopen zijn bescheiden dit keer. 2 poloshirts voor Wim en een F1-shirtje voor Thijmen.
Voor de lunch nemen we een broodje Philly Cheesesteak.
Dan is het tijd voor de Apple Store waar Wim zijn verjaardagskado koopt, een Apple Watch.
Esmée koopt een MacBook Air die wij deels sponsoren als kado voor het behalen van haar VWO-diploma.
Beiden helemaal gelukkig dus!
Dan gaan we weer snel op weg naar het hotel. Ik heb een paar keer contact gehad met Thijmen via de app en gehoord dat het alweer beter met hem gaat. Hij vermaakt zich met filmpjes kijken, maar ik vind het toch geen fijn idee dat hij daar alleen is.
Onderweg naar het hotel zien we vanaf de snelweg nog het Hard Rock hotel dat gebouwd is in de vorm van een gitaar. Gaaf om te zien!
Terug in Ford Lauderdale is Thijmen gelukkig weer genoeg opgeknapt om met z’n vieren op stap te gaan. We lopen in ongeveer 20 minuten naar Downtown Ford Lauderdale waar we een drankje gaan doen op het strand bij de Aruba Beachbar.
Met het zicht op het strand en de palmbomen, een cocktail en een Latin-muziekje op de achtergrond zijn we echt helemaal in vakantiesfeer!
Na het drankje lopen we nog naar een souvenirshop waar Esmée graag een kijkje wil nemen. We slagen hier voor een leuke kerstbal. Nou ja bal, kersthanger voor in de boom.
Onderweg naar het hotel komen we nog langs het Visitor Center waar een hele grote strandstoel staat en wat leuke pastelkleurige stoeltjes.
Terug op de kamer maak ik een pastasalade voor ons en een bordje pasta met tomatensaus voor Thijmen.
Daarna gaan we naar het zwembad van het hotel. Het is hier broeierig warm, dus het is lekker om wat af te kunnen koelen. Wennen aan de temperatuur van het water hoeft niet, want dat is gewoon ook warm. Toch verfrist het alsnog wel.
Morgen checken we hier weer uit en gaan we naar Seminole. Dat ligt in de buurt van Clearwater en St. Petersburg. We hebben daar voor 5 nachten een huis met een privé-zwembad gehuurd.
Zoals gezegd is het plan om eerst naar Miami South Beach te gaan. Daarna willen we via de Everglades naar het noorden rijden.
Tot morgen!